Psk. Dan. Şevval Ayhan

Hakkında

Merhaba, ben Psikolojik Danışman Şevval Ayhan. Psikolojik danışmanlık ve rehberlik alanında, Başkent Üniversitesi’nde %30 İngilizce eğitim alarak lisans derecemi tamamladım. Üniversite hazırlık yılını başarıyla geçerek, dört yıllık lisans eğitimimi tamamlama fırsatı buldum. Eğitimim süresince, farklı kurumlarda edindiğim staj deneyimleriyle mesleki bilgimi ve becerilerimi geliştirdim. Ankara’daki Ata Anaokulu ve Yasemin Karakaya Ortaokulu’nda gerçekleştirdiğim stajlarım, eğitimime önemli katkılar sundu. “Bireyle Psikolojik Danışmanlık Uygulamaları 1-2” derslerimde süpervizyon altında danışanlarla çalışma deneyimi elde ettim.

Sürekli Gelişim ve Uzmanlık Alanlarım

Lisans eğitimimden sonra, alanında uzman bir psikologdan sürekli süpervizyon alarak mesleki gelişimimi sürdürdüm. Çeşitli eğitimler alarak, bilgi ve becerilerimi genişlettikçe, çocuk, ergen ve yetişkinlere yönelik terapi hizmetleri vermeye başladım. Psikolojik danışmanlık alanındaki bu yolculuğumda, bireylerin yaşam kalitesini artırmak ve zihinsel sağlıklarını desteklemek adına sürekli yeni bilgiler edinmeye ve kendimi geliştirmeye odaklanmaktayım.

Sizlerle Buluşmak İçin Sabırsızlanıyorum

Her bir danışanımın benzersiz hikayesine tanık olmak ve onlara yol göstermek benim için büyük bir ayrıcalık. Sizlerle tanışmayı ve psikolojik danışmanlık yolculuğunuzda size eşlik etmeyi sabırsızlıkla bekliyorum.